Despre noi

Despre PressCenter

Fondată în 2019, PressCenter este specializată în publicarea comunicatelor de presă. Aceasta a încetat a fi doar o companie și s-a transformat într-o entitate indispensabilă pentru toți cei care doresc să își facă auzite vocile în lumea afacerilor.

Punând la dispoziție o platformă intuitivă, PressCenter permite organizațiilor, instituțiilor și companiilor să își difuzeze știrile și anunțurile rapid și eficient către o gamă largă de media și publicuri țintă. Serviciile oferite includ nu doar publicarea comunicatelor de presă, ci și consultanță în domeniul PR, crearea și editarea conținutului, precum și servicii de distribuție personalizată.

Ce diferențiază PressCenter de alte companii din domeniu este în primul rând abordarea lor unică și personalizată. Fiecare client este tratat cu maximă atenție și respect, iar echipa dedicată de profesioniști în comunicare și PR lucrează în strânsă colaborare cu fiecare client pentru a-i înțelege nevoile și așteptările.

Viziune

Prin dedicația neîncetată față de clienții săi, PressCenter a reușit să devină o referință în industria de relații publice. Oferind soluții profesionale de înaltă calitate, compania a devenit un partener de încredere pentru branduri de toate dimensiunile, de la start-up-uri la corporații multinaționale.

PressCenter are capacitatea de a se adapta la evoluțiile rapide ale tehnologiei și ale pieței media. Înțelegând că în lumea de astăzi, informația trebuie să circule rapid și eficient, PressCenter își optimizează constant platforma și serviciile pentru a răspunde cerințelor și tendințelor actuale.

PressCenter este o alegere ideală pentru oricine caută să își maximizeze vizibilitatea și impactul în media.

Parteneri