cadouri barbati classgifts

Classgifts: Cele mai bune cadouri pentru el

Exista multe cadouri barbati care ii pot incanta pe cei care le primesc. Exista si cadouri care se dovedesc a fi neinspirate.

Daca esti in situatia de a achizitiona un cadou pentru unul dintre barbatii din viata ta, indiferent ca este persoana iubita, fratele, tatal sau un coleg de munca, este bine sa alegi cu foarte mare atentie tipul de cadou pentru care optezi, locul de unde il cumperi si modul in care il oferi.

De multe ori, cadoul este cel mai putin important, experienta din momentul in care il oferi fiind cea care conteaza cu adevarat.

Ce sa ii oferi pentru a-l face sa fie incantat?

Exista foarte multe cadouri pe care le poti oferi, insa inainte de a cauta liste cu obiecte, este bine sa ai in vedere cateva reguli:

  • Afla totul despre ceea ce il pasioneaza! Fumeaza? Ofera-i o scrumiera din cristal! Ii place berea? Ofera-i un set cu beri artizanale si cu pahare! Ii plac masinile? Cumpara-i o macheta a masinii preferate! Exista extrem de multe cadouri care pot fi alese pe baza unui singur criteriu: pasiunea.
  • Analizeaza putin relatia dintre voi si ofera-i un cadou cat mai personal! Nu este indicat sa oferi cadoul fara nicio nota personala. Daca ii cumperi ceva, asigura-te ca ii scrii un mesaj pe care sa il poata pastra intreaga viata. Daca vrei sa mergi mai departe, incearca sa creezi ceva manual. Chiar daca nu va fi un obiect perfect, cu siguranta va fi de efect.
  • Tine cont de ocazia cu care ii oferi cadoul! Este ziua lui? Este ziua de nume? Este un cadou oferit cu ocazia unei reusite? Fiecare moment de sarbatoare poate avea alte cadouri potrivite.
  • Tine cont de varsta! Varsta conteaza foarte mult. Pentru un tanar, cadourile puternic tehnologizate ar putea fi alegerea perfecta. Pentrru o persoana care a trecut de 40-50 de ani, cadourile elegante sunt mult mai potrivite. Un buton pentru camasa, un set de pahare de whiskey sau un incalzitor pentru cognac vor face o impresie foarte buna. Pe masura ce inainteaza in varsta, barbatii tind sa fie din ce in ce mai atenti la detalii si sa aprecieze calitatea in detrimentul cantitatii.

Atentia la detalii, personalizarea si informarea te pot ajuta sa achizitionezi sau sa faci cadoul perfect. Nici nu trebuie sa fie un cadou scump pentru a fi de efect, ci doar sa fie un cadou caruia i-ai acordat suficienta atentie

Ce sa nu ii oferi unui barbat?

Desi exista si situatii in care un barbat poate primi flori, este bine sa eviti sa ii faci un astfel de cadou. De asemenea, evita sa ii oferi animale sau obiecte voluminoase care ar putea sa ii puna probleme in ceea ce priveste depozitarea.

Nu oferi cadouri foarte intime, decat in momentul in care ai o relatie foarte apropiata cu persoana careia I le oferi.

De asemenea, nu oferi bani! Chiar daca exista tendinta de a se oferi bani, aceasta arata pur si simplu ca nu ti-a pasat de moment si ca nu ai acordat suficient timp alegerii cadoului.

Produsele cosmetice sau hainele pot fi si ele destul de dificil de ales, mai ales daca le oferi unei persoane care nu este foarte apropiata.

  1. Alte reguli pe care trebuie sa le urmezi atunci cand ii oferi un cadou unui barbat

Oferi o sticla de bautura? Alege o bautura deosebita, care sa poata fi pastrata pentru cat mai mult timp. De asemenea, incearca sa gasesti un ambalaj potrivit pentru ea. Bauturile nu se ofera niciodata persoanelor foarte tinere.

Oferi un accesoriu de sticla sau cristal? Paharele, scrumierele sau elementele decorative din sticla si cristal pot fi foarte atractive. Asigura-te, insa, ca acestea sunt foarte bine ambalate, in asa fel incat sa nu se sparga. De asemenea, asigura-te ca sticla folosita este de foarte buna calitate;

Oferi o carte? Nu scrie mesaje pe paginile ei! Daca vrei sa lasi un mesaj personalizat este bine sa pui intre filele cartii o hartie eleganta sau o carte de vizita;

Oferi un produs pe care l-ai cumparat dintr-un magazin fizic? Inlatura cu atentie pretul! Exista si exceptii, insa: cartile si discurile. De pe acestea preturl nu trebuie sa fie sters;

Este bine, asadar, sa acorzi atentie modului in care oferi un cadou si modului in care il alegi. Nu trebuie sa te stresezi prea tare,insa. Orice barbat va aprecia cadoul, atata vreme cat vine din suflet si este daruit intr-un moment memorabil. Incearca, asadar, sa il oferi personal, cu zambetul pe buze si intr-un cadru pe care sa si-l aminteasca cu usurinta.