Distinct Mob – producator roman de mobila pentru institutii de invatamant si birouri

Avem nevoie de institutii de invatamant moderne din toate punctele de vedere. Mobilierul nu este important doar pentru design-ul acestor cladiri, ci si pentru activitatea didactica in sine. Cu cat elevii si studentii vor beneficia de un mobilier optimizat pentru nevoile lor, construit de un producator roman de mobila, cu atat confortul lor va fi mai mare.

Mobilierul folosit este esential si in spatiile de birouri. Cladirile care ofera astfel de spatii trebuie sa tina cont de nevoile celor care inchiriaza spatii de birouri. Lucrul la birou este tot mai des intalnit la noi in tara, iar angajatii au nevoie de suficient spatiu si confort in orele petrecute la lucru.

Distinct Mob produce mobilier de calitate, cu un design modern, usor de curatat si cu suficiente spatii de depozitare. Bineinteles, fiecare articol construit respecta cerintele clientilor, singurul lucru care nu difera intre fiecare produs din fabrica noastra fiind calitatea ireprosabila.

Piese de mobilier indispensabile intr-o unitate de invatamant

Fie ca facem referire la o gradinita, o scoala sau un spatiu de birouri, mobilierul trebuie sa se alinieze cerintelor exigente ale persoanelor din conducere. Fiecare element trebuie sa respecte anumite standarde, iar piesele de mobilier nu doar ca trebuie sa arate impecabil, dar trebuie sa fie durabile si sa ofere suficient confort.

In gradinite, copiii isi propun sa descopere cat mai multe lucruri. Cei mici vor fi curiosi sa inteleaga cum functioneaza si de unde provine fiecare lucru care-i inconjoara. Cand vine vorba de mobilier produs de un producator roman de mobila, acestia vor avea tendinta sa-l zgarie, deseneze sau sa-l forteze din mai multe puncte de vedere. De aici tragem concluzia ca piesele de mobilier dintr-o gradinita trebuie sa fie rezistente, usor de curatat si cat mai sigure. De asemenea, trebuie sa tinem cont si de faptul ca cei mici au foarte multa energie si se pot lovi oricand, de aceea colturile trebuie rotunjite, iar fiecare element al mobilierului trebuie sa fie cat mai sigur.

Scaunele, mesele si dulapurile sunt indispensabile fiecarei unitati de invatamant. Pentru fiecare institutie, aceste elemente se diferentiaza prin model, dimensiune si modul in care pot fi folosite. De exemplu, in cazul unitatilor care sunt adresate adolescentilor, mesele trebuie sa ofere mai mult spatiu de depozitare si un confort ridicat, orele petrecute la scoala fiind mai intense decat in cazul celor micuti.

Distinct Mob livreaza mobilierul ansamblat!

Distinct Mob este un producator roman de mobila care are suficienta experienta in utilarea institutiilor de invatamant de la noi din tara. Experienta isi spune cuvantul in fiecare activitate, iar in cazul mobilierului, compania romaneasca vine in sprijinul clientilor livrand fiecare piesa de mobilier ansamblata. In acest mod, institutiile nu mai trebuie sa investeasca pentru a plati personal calificat pentru montaj. Mai mult decat atat, renovarea acestor unitati va fi facuta intr-o perioada mai scurta, piesele de mobilier fiind disponibile imediat dupa livrarea acestora.

Toate piesele de mobilier oferite de Distinct Mob se bucura de o perioada de garantie, aspect care demonstraza, din nou, calitatea acestor produse.